СУПЕРЛИГА Војводина против Радника бије битку за плеј оф

У 29. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у среду гостују екипи Радника у Сурдулици у борби за пролазак у плеј оф.
Krivokapic Radovan/F. Bakic
Фото: Кривокапић Радован/Ф. Бакић

Радник има два бода више од Војводине и налази се на осмом месту на табели, последњем које води у плеј оф, што је циљ од којег још увек нису одустали ни црвено-бели, па је јасно да „старој дами“ сутра практично једино победа отвара врата пласмана међу осам најбољих тимова у првенству.

После претходне утакмице против Динама, екипа Војводине је остала у Лесковцу, где се припремала за предстојећи дуел против Радника, а према речима шефа стручног штаба Радована Кривокапића, у Вошином табору верују да могу до освајања нова три бода.

– Свакако да очекујемо још један тријумф. На утакмици против Динама, успели смо да прекинемо негативну серију коју смо имали, па сада желимо да у истом ритму наставимо и против Радника и да колико-толико успешно приведемо крају овај регуларни део сезоне. После меча против Динама, коментарисали смо како радост након постигнутих голова одавно није виђена код наших играча и управо та енергија је оно што ме највише радује, јер су играчи коначно почели да верују у себе и у оно што радимо – изјавио је Кривокапић.

Због жутих картона, за Војводину против Радника неће моћи да наступе Вук Митошевић, Дамјан Гојков и Милан Ђурић, те су из тог разлога у Лесковац накнадно допутовали омладинци Мирко Топић и Добрица Тегелтија, који су се прикључили првотимцима и конкурисаће за место у тиму.

Утакмица између Радника и Војводине у Сурдулици игра се сутра са почетком у 18 часова.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести