Сусрет фудбалских ветерана селекције Крајишника и Црвене звезде

На стадиону Фудбалског клуба Раднички у Бајмоку, у организацији Завичајног удружења Банија, одиграна је утакмица између ветерана Селекције Републике  Српске и  Црвене звезде из Београда.
vetrani bajmok, jmirceski
Фото: Ј. Мирчески

За Црвену звезду наступили су: Радуловић, З. Николић, З. Мандић, Јеветовић, Б. Николић, Боровница, Лукач, Стевовић, Ванић, Тинтор, Сивић, Жикић, Бурсаћ, Ђаковић, Милисављевић и Миливојевић.

За Селекцију Крајишника наступили су: Јовић, Стојчић, Зинаја, Црномарковић, Вигњевић, Лукић, Шешић, Лончар, Витас, Бадрић, Вујачић, Јокић, Челик, Богдановић, Растовић, Стакић.

Утакмица је, по великој вурћини, одиграна на терену Радничког и трајала је 60 минута. Славила је Селекција Крајишника са  3:2. Након утакмице одржано је треће полувреме у ресторану ФК Раднички, где је домаћин приредио богату вечеру и културно-уметнички програм.

На дружењу су били и Душан Маравић, освајач златне олимпијске медаље 1960 године у Риму, и Звездине легенде Стеван Остојић, Драгослав Шекуларац , Милош Шестић и Станислав Караси. Они нису играли, али су побудили велико интересовање посетилаца, који су дошли  да гледају утакмицу, али и да буду на културној манифестацији - Завичајни дани. Велики број гледалаца пожелео је да се фотографише са Шекуларцем, а легендарни ас црвено-белих је свима изашао у сусрет. Манифестација Завичајни дани била је увод у централну прославу, која ће се одржати у Суботици, на Градском тргу, од 5. до 9. септембра

И. Скала

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести