Тадић: Глава се мало охладила, оптимизам пред Бразил

СВЕТЛОГОРСК: Српски фудбалски репрезентативац Душан Тадић изјавио је данас да је екипа мало "охладила главе" после пораза од Швајцарске и да ће бити спремна за утакмицу против Бразила.
d
Фото: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

"Прошло је време од утакмице са Швајцарском, глава се мало охладила. Свесни смо да имамо велику подршку у Србији, учинићемо све да се пласирамо у наредну рунду. Неће бити лако, али оптимизам је присутан. Добро је што је све у нашим рукама, јесте у питању Бразил, али зависимо само од нас", рекао је Тадић на конференцији за медије.

Тадић је додао и да је "затворени састанак у свлачионици" уочи јучерашњег тренинга био прави потез, посебно што је он после Швајцарске јасно рекао да је пораз пре свега дошао због сопствених грешака.

"Рекао сам шта сам осећао. Јесте нас судија оштетио, али се трудим да видим шта смо ми могли боље да урадимо. Судија нас је дефинитивно много оштетио, али увек морамо да будемо бољи. На састанку смо рекли шта мислимо, били смо искрени, поштени једни према другима и само на тај начин могу да се реше проблеми. Не само у фудбалу, него у животу генерално", поручио је Тадић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести