Тадић пред Швајцарску: Исто као против Костарике

САМАРА: Српски фудбалски репрезентативац Душан Тадић рекао је да екипа Младена Крстајића мора да понови партију у победи над Костариком (1:0) против Бразила и Швајцарске, чији је дуел означио као најважнији за пласман у другу фазу Светског првенства.
dusan tadic, EPA/KOCA SULEJMANOVIC
Фото: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

"Имамо квалитетну екипу, али некад морамо да будемо паметнији, искуснији... Показали смо против Костарике наше врлине и морамо тако да наставимо. Сада је најважнија утакмица против Швајцарске, идемо корак по корак", рекао је Тадић за "Goal.com".

Без обзира што је Србија тренутно прва у Е групи и на реми Бразила и Швајцарске (1:1), Тадић и даље улогу фаворита даје "селекау".

"Највароватније ће бити први, Бразил је фаворит и за титулу, па верујем да ће уз њега из групе да иде још једна селекција. Биће веома тешко... Ипак, не предајемо се унапред, покушаћемо да их зауставимо. Свакога је тешко победити на турниру".

Везиста Саутемптона изнео је низ похвала на рачун саиграча из националног тима и фудбалера Лација Сергеја Милинковић-Савића.

"Он је велики таленат, веома млад, што значи да може још пуно да научи. Сергеј је будућност српског фудбала, мора да остане смирен и настави да ради све као до сада. Глава мора да му остане "чиста", додао је Тадић алудирајући на спекулације због трансфера Сергеја, чија се вредност процењује на минимум 100 милиона евра.

Утакмица 2. кола Е групе између Србије и Швајцарске игра се у петак у Калињинграду.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести