Талентовани Вељко Николић блиста у првом тиму Црвене звезде: Прија ми поређељње са Марином

На припремама за пролећну полусезону Црвена звезда је промовисала неколико омладинаца од којих много очекује.
veljko nikolic
Фото: Вељко Николић је Звездина велика нада, фото: ФК Црвена звезда

Гаврић и Николић су добили своју шансу, а овај други је заблистао и у првенственој утакмици са Чукаричким, када је постигао гол.Талентовани  везиста је био веома запажен и на припремним утакмицама.

- Феноменалан је осећај постићи гол за Црвену звезду, клуб који волим од рођења. Сан сваког детета које има амбицију да постане фудбалер је да постигне гол у вољеном клубу. Поносан сам што сам имао ту част да почнем утакмицу и забележим свој голгетерски првенац. Очекујем да ћу у наредном периоду постићи гол и на нашем стадиону и остварити још један сан – рекао је Вељко Николић.

Осврнуо се Николић на припремни период и сарадњу са тренером Дејаном Станковићем.

- Добре игре које приказујем у претходном периоду резултат су одличног рада на припремама. Сваки минут на терену ми много значи. На припремама смо имали одличне противнике, сигуран сам да ми је време проведено са тренером Станковићем помогло да стекнем додатно самопоуздање. Прошао сам доста припрема са првим тимом, први пут сам био код Божовића. Осим тога,у мојој досадашњој каријери годину дана које сам провео у Графичару много је значајна, међутим сигуран сам да су припреме са Станковићем  од изузетнме важности за моју фудбалску будућност.

Николића већ пореде са доскорашим капитеном  Марком Марином.

- Прија ми поређење са Марином, он је феноменалан играч који има сјајну каријеру иза себе. Увек је користио прилику да ме посаветује будући да играмо на истој позицији. Трудим се да усвојим сваки савет и од осталих искуснијих саиграча, како бих што брже напредовао. Марко Марин је носио број 10, а по његовом одласку тај број је остао слободан. Велики играчи у Црвеној звезди су носили „десетку“ која је карактеристичан број за позицију на којој играм. Налазим се тек на почетку пута у црвено-белом дресу и уколико наставим са оваквим изадњима верујем да ћу заслужити број 10 на дресу.

Зведи следи дерби са одличном Војводином.

- Циљ је дупла круна коју дуго чекамо, верујем да је ћемо ове сезоне оствојити. Дербијем са Војводином и отварамо полусезону на нашем стадиону. Дуго смо ишчекивали прву утакмицу на нашем терену, будући да ми млади играчи растемо и стичемо самопоуздање уз подршку  навијача. Сигуран сам да су се звездаши ужелели фудбала и очекујем да ће доћи на Маракану у великом броју да нас подрже у настојању да трујумфујемо у дербију – поручио је Вељко Николић.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести