Терзић: Најбоља година од Барија, желимо дуплу круну

БЕОГРАД: Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић изјавио је данас да је 2018. била најуспешнија година после Барија и освајања титуле првака Европе и поручио да је следећи циљ дупла круна, која се чека 12 година.
Zvezdan Terzic
Фото: Tanjug

"Истина је да је ово најбоља година коју смо имали од Барија до данас, на спортском и инфраструктурном плану. Не треба да будемо скромни, имамо много разлога да се похвалимо. Сви знате какве смо спортске успехе остварили. Желим да захвалим онима који су најзаслужнији, играчима на челу с фантастичним шефом стручног штаба Владаном Милојевићем", рекао је Терзић на Скупштини клуба.

Он је подсетио да је Звезда годину почела тако што је после 26 година дочекала пролеће у Европи.

"Мало је недостајало да прођемо и ту препреку, али и поред тога имали смо сјајно пролеће, доминантно смо у мају освојили 29. титулу шампиона државе. Ове сезоне од почетка смо играли квалификације за Лигу шампиона и први пут у историји неки клуб је од првог круга ушао у групну фазу Лиге шампиона", навео је Терзић.

Он је оценио да је утакмица са Салцбургом у баражу за Лигу шампиона "заслужено добила епитет историјске", када је остварен сан генерација да Звезда игра у друштву најбољих европских клубова.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести