Терзић Вулетићу после дербија: Професорове речи немају тежину

БЕОГРАД: Генерални директор ФК Црвена звезда жестоко је после вечитог дербија одговорио на оптужбе потпредседника Партизана Владимира Вулетића, који га је, између осталог, назвао опасним човеком с Интерполове потернице.
derbi
Фото: FoNet/Aleksandar Barda

Вечити ривалитет наша два клуба је деценијама грађен између осталог и џентлменским понашањем оба руководства наших клубова. Увек је било и одређеног пецкања међу нама, али увек у границама доброг укуса, навео је Терзић у саопштењу.

Али, како каже, никада се раније није улазило на терен личних и породичних односа.

Све до појаве чувеног професора римског права јавно проказаног као особа склона неморалу међу мушким малолетницима, навео је Терзић.

Истакао је да није случајно да Црвена звезда и четврту годину заредом осваја шампионску титулу.

Реално нам је све то много олакшало неспособно руководство Партизана предвођено чувеним професором. И много нам је лакше када и за вербалног противника имамо човека без људског и мушког кредибилитета. Професорове речи једноставно немају тежину. Резултати још мању, навео је Терзић.

И поред тога, као заљубљеник у српски спорт, не могу се радовати девастирању Партизана које из намере или незнања чине професор блуда и његова компанија, додао је директор Звезде.

Он је изразио наду да ће "искрени навијачи Партизана препознати аномалије свог руководства и окренути се радикалним променама зарад боље будућности свог клуба".

А ми из Црвене звезде настављамо да се радујемо новим титулама и утакмицама Лиге Европе, поручио је Терзић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести