Терзић: Звезда изнад сваког појединца, циљ пета титула

БЕОГРАД: Дејан Станковић је тренер Црвене звезде са чврстим уговором и пуном подршком комплетног руководства. Са њим смо ове јесени направили историјске резултате, најбоље у последњих 30 година и поносни смо и на њега и на наше играче. Фудбал је спорт огромних емоција и нормално је да под великим притиском и жељом за успехом дође и до одређених чарки и неспоразума, то се дешава у свим клубовима света, изјавио је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.
zvezdan
Фото: Youtube/ K1

Звезду је претходних дана "потресла" прича о сукобу тренера Станковића и капитена Милана Борјана после ремија против Радника, опет се спомињао Станковићев одлазак, а Борјан је званично најавио да жели да оде из клуба.

"Нормално је да до тога дође и у нашем клубу и то се десило прошлог понедељка у нашој свлачионици после утакмице, али ми то доживљавамо на позитиван звездашки начин, као реакцију на два изгубљена бода што нико није оцекивао. И тај догађај је показатељ велике жеље да Звезда победи сваку утакмицу и да губитак бодова никога у клубу не оставља равнодушним. Ми смо Црвена звезда и наравно да нам тешко пада сваки па и најмањи неуспех", изјавио је Терзић.

Црвена звезда је већа од сваког појединца, интерес клуба је изнад било чијег личног интереса и тиме ћемо се водити код доношења сваке одлуке.

"Ми ћемо и из ове ситуације, као много пута раније, изаћи још јачи, са само једним циљем - да Црвена звезда буде најбоља. Нашем тренеру Дејану Станковићу, капитену Борјану и свим осталим играчима и тренерима желимо да се добро одморе после успешне године, да проведу новогодишње и Божићне празнике са својим најмилијима и да спремни и јединствени кренемо у припреме за освајање пете узастопне шампионске титуле", поручио је Терзић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести