Тончев: Флора квалитетна, али верујем у Раднички

НИОН: Први човек Радничког из Ниша Ивица Тончев изјавио је да Флора из Талина, ривал у првом колу квалификација за Лигу Европе, има квалитетан тим, али да верује у успех.
Toncev Ivica/Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

"Раднички ће по други пут у низу после 35 година играти у европским такмичењима. Драго нам је што смо испунили обећање нашим навијачима при доласку у клуб да ће у блиској будућности гледати европски Раднички. Клуб из Естоније игра квалитетан фудбал и њихова је предност што код њих увелико траје првенство, док ми уигравамо тим. Упркос томе верујем у наш тим и да ћемо дати све од себе да прођемо у наредно коло", изјавио је Тончев, који је присуствовао жребу у Ниону.

Према његовим речима, Раднички поседује искуство из претходне сезоне које ће гледати да на најбољи начин искористи у дуелима са Флором.

"Екипу из Естоније не потцењујемо али смо свесни свог квалитета и искуства својих играча од којих су многи одиграли велики број европских мечева. Естонски тим чине домаћи играчи, уз једног странца и то из Финске. Они ће играти свој „балтички“ фудбал, са пуно дуела и скок игре, а ми ћемо својим офанзивним стилом гледати да остваримо предност у првом мечу, како бисмо растерећеније отпутовали у Талин", поручио је Тончев.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести