Тополчани разиграни и распуцани савладали Колубару

Иако су остали без првог стрелца тима Ненада Лукића фудбалери ТСЦ –а наставили су серију победа. Свалдана је Колубара са 4:0.
lopta1
Фото: pixabay.com

После још једне квалитетне партије савладали су екипу Колубаре и учврстили су се у самом врху табеле. Само у првих неколико минута било је недоумица, јер су Лазаревчани ушли у меч одлично, али после продора Станојева и сјајног поготка Томановића, који је у 11. минуту са 19 метара погодио мрежу све је било у знаку Тополчана.

Фудбалери ТСЦ-а нападали су преко крила, Станојев и Зец уносили су праву пометњу у редове гостуију, па су се ређале прилике. Међутим, други погодак постигнут је после корнера. Бањац је набацио лопту, а млади Станојловић је на другој стативи био највиши и погодио мрежу.

У финишу првог дела Тополчани су могли и до другог поготка, прво су Станојев, мало затим и Бањац били у приликама, али  је голман Пулетић био на месту, а у последњем минуту првог дела после корнера Чалушић је главом погодио пречку.

На почетку другог дела Колубара је постигла погодак, међутим после прегледања снимка установљено је да је Ђенић био у недозвољеној позицији и гол није признат. А само два минута касније ВАР је одлучио да судија покаже на белу тачку у корист ТСВ –а.

После шута Бањца лопта је у руку ударила Бакића. С линије пенала Зец је био сигуран. Само што је ушао у игру Стефан Вукић се уписао у листу стрелаа, он је са десетак метара искоса савладао Пулетића.

Г. Ковач 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести