Тополчани спремни за наставак првенства

Фудбалери ТСЦ у суботу гостују екипи Инђије у 21. колу Суперлиге са намером да добром игром и победом наставе дебитантску сезону у најјачем рангу такмичења. 
ТСЦ/Драган Свитић
Фото: ТСЦ/Драган Свитић

Асистент тренера Мирко Јовановић, је подсетио да се екипе знају из Прве лиге, у којој су били ривали прошле сезоне, и оценио да је пред ТСЦ-ом тешка утакмица.

- Припреме смо одрадили успешно и сви ми, и играчи и стручни штаб, спремно дочекујемо наставак првенства  и радујемо му се. Знамо да нас очекује тешка и неизвесна утакмица, јер нам искуство говори да су утакмице након припрема обично непредвидиве. За разлику  од ранијих утакмица против Инђије, поготову у овој може бити неизвесности. Инђијци су променили тренера и филозофију игре, тако да нисмо стопостотно сигурни шта планирају на терену. Иако смо их пратили, може да буде малих изненађења. Наравно, ми ћемо као и увек играти своју игру и циљ нам је искључиво победа - истакао је Мирко Јовановић.

Нападач Ненад Лукић је нагласио да је атмосфера у клубу добра, и да су припремне утакмице показале спремности ТСЦ а за добар наставак сезоне.

-  У тиму имамо само два нова играча, тако да је екипа дуго на окупу и уиграна је. То је наш плус   у односу на многе друге екипе.  У припремном периоду нисмо изгубили ни једну утакмицу иако су противници били квалитетни, због тога се надам да ћемо и у наставку првенства што дуже одржати ореол непобедивости - рекао је Лукић и додао  - Иако смо стари знанци, још из Прве лиге,  имамо мале недоумице пред утакмицу због великих промена које је Инђија направила током паузе. Ипак, нама је једино важно да наставимо сјајне игре какве смо приказали у првом делу првенства и на припремама. Надамо се да ће се тако наставити и да резултат неће бити доведен у питање.

Десни бек, Драган Свитић истакао је да добро познаје екипу Инђије и да се радује утакмици са старим ривалом. 

- И ову утакмицу ћемо одиграти најбоље што можемо, онако како то тренер увек захтева од нас. Имамо свој начин игре и  препознатљиви смо по њему, као и по доброј атмосфери, пријатељству и другарству међу играчима. Ја планирам да на терен у суботу изађем спреман и да одиграм најбоље сто могу, и верујем да неће бити  проблема да упишемо нова три бода -  рекао је Свитић.

С. СТ.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести