Тополчани забележили још једну победу у Турској: Из Анталије без пораза

Фудбалери ТСК-а победом су завршили прпреме у Анталији. Тополчани су и у четвртој провери у Турској славили, савладали су убедљиво данског прволигаша Сондерјиска са 3:0 (2:0).
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Билстао је Владимир Силађи који је два пута савладао голмана “викинга”,а трећи гол је дело Кристијансена који је погодио своју мрежу. Тренер Тополчана Золтан Сабо против Данаца извео је следећи тим: Филиповић, Варга, Поњевић, Бабић, Антонић, Милићевић, Тумбасевић, Томановић, Зец, Слиђаи и Лукић,а  у наставку шансу су добилио: Јоргић, Скопљак, Свитић, Ђуровић, Галић и Дугоњић.

Победа у мечу са Сондерјиском је само потврда да смо добро радили на двонедељним припремама у Анталији - каже тренер Золтан Сабо. Забележили смо четити победе, приказали добар фудбал и уверен сам да спремно дочекујемо наставк првенства, Појачања које смо ангажовали у зимској паузи добро су се уклопила у нашу игру, сада нам само преостаје да склопимо још неколико коцкица и да у наставку шампионата играмо још боље.  Да потсетимо на припремама у Анталији Тополчани су прво победили Дњепар (1:0), потом  екипу Вардара из Скопља (2:1), потом и Тузла сити (2:0), а као што смо и рекли  у последњој провери били су бољи и од Сондерјиска из Данске (3:0).  Тополчани су јуче кренули из Анталије, данас ће имати слободан дан,а  припреме настављају сутра у Академији фудбала у Бачкој Тополи.

Углавном смо решили све недоумице - опбјашњава Золтан Сабо. - Остало је још да се привикнемо на услове у Србије и да одрадимо неколимко тренинга. Генералну пробу имаћемо у суботу против Вождовца у Бачкој Тополи.  

С. СТ.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести