Тошић: Први гол у дербију? Коначно се и то десило

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Зоран Тошић, стрелац гола у победи против Црвене звезде 2:0, рекао је да су црно-бели од старта показали да желе победу.
tosic, fk partizan mtodorovic
Фото: Zoran Tošić, foto: FK Partizan/M. Todorović

"Мислим да се од првог момента видело да желимо да победимо, да је победа имеператив с обзиром да смо у заостатку за Звездом. Нисмо имали много избора и калкулација, па смо одмах почели да нападамо. Прелеп гол Суме је отворио утакмицу, а после је све било лакше", рекао је Тошић новинарима после меча.

Тошић је 92. минуту поставио коначан резултат сусрета.

"Први гол у дербију... Искрено, био сам оптерећен тим голом, јер су сви питали када ће гол у дербију. Коначно се и то десило. После Суминог гола били смо фокусирани на то да завршимо утакмицу у нашу корист. Добра асистенција Рајка Брежанчића испраћена са моје стране и ето-гол", рекао је Тошић.

Он је истакао и да ће ова победа утицати на самопузање, јер како каже, доласком новог тренера, Партизан расте из дана у дан, из утакмице у утакмицу.

"Стварамо шансе дајемо голове, мислим да смо доста ефикасни. Партизан коначно игра на гол више и мислим да ништа није случајно. Види се напоран рад и замисао тренера", закључио је Тошић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести