Тренеру Владану Милојевићу у Ал Ахлију прети отказ

Бивши тренер Црвене звезде Владан Милојевић суочио се са непријатном ситуацијом у Ал Ахлију, после два узастопна пораза.  "Ал-Ектисадиах" јавља ду су шеици клуба поставили ултиматум љубимцу
s
Фото: Youtube Printscreen

“делија“,преноси портал Србија данас. Наиме, уколико жели да остане на клупи Ал Ахлија, Милојевић мора у дербију да победи лидера Ал Хилал.

Ако се то не догоди, како преноси медији у Саудијској Арабији, прослављени тренер Звезде ће највероватније добити отказ.

Велики дерби арабијског фудбала, Ал Ахли - Ал Хилал игра се у петак (18.10), а разлика између љутих ривала је само три бода. Првопласирани Ал Хилал има 25, док Ал Ахли дели друго место са Ал Шабабом, који имају по 22 поена.

Иначе, у Милојевићевом тиму влада незадовољство, Србин би ускоро могао да заврши епизоду на клупи овог клуба, што би задовољило и навијаче Ал Ахлија. Наиме, чак 82 одсто присталица екипе из Џеде је у тамошњој анкети гласало да српски стручњак добије отказ. 

У Фудбалском савезу Србије са нестрпљењем ишчекују расплет у Ал Ахлију, будући да Владан Милојевић слови за најозбиљнијег конкурента, уз Драгана Стојковића и Сава Милошевића, да преузме селекторску функцију и седне на клупу „орлова“.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести