Тренинг утакмица у ФЦ “Вујадин Бошков”: Распуцани црвено-бели резервисти

Играчи с мањом минутажом и резервисти Војводине, допуњени са члановима омалдинске екипе црвено-белих, одиграли су тренинг утакмицу са екипом Хероја из Београда која наступа у Првој лиги Београда - А група.
vosa heroj
Фото: Напад Војводине, фото: Дневник (А. Предојевић)

Био је то само лакши тренинг за Новосађане, који су током свих 90 минута били много бољи ривал и нису допуштали противнику практично ни да пређу половину терена. Славили су са 8:0.

Први пут у црвено-белом дресу наступио је Немања Николић који је пре два дана стигао у Нови Сад из редова Партизана као и млади 19-годишњи Станисављевић који је рођен у Русији и прошао је омладинску школу ЧСКА из Москве.

Добру игру ученици тренера Драгана Шарца крунисали су са осам голова, а било је прилика да још који пут савлдају голмане Београђана.

А. Предојевић

Војводина - Херој (Београд) 8:0 (4:0)

ВЕТЕРНИК: ФЦ “Вујадин Бошков”, гледалаца 150, судија: Гњатовић (Нови Сад). Стрелци: Ђуричин у 9. и 20. Кокир у 14. Вучић у 33. и 59. (из пенала) Мартинкевич у 48. и Топић у 58. и 85. минуту.

ВОЈВОДИНА: Тороман, Лазаревић, Вучић, Станисављевић, Ђ. Ђурић, Топић, Филиповић, Николић, Пантић, Ђуричин, Кокир. Играли су још: Дражић, Ђурковић, Мартинкевич, Д. Ђурић, Радмиловић, Васиљев, Иван.

ХЕРОЈ: Ивановић, Савановић, Видовић, Шестић, Сајић, Стаменковић, Ристовић, Лончаревић, Стојановић, Благојевић, Амброс. Играли су још: Стојић, Младеновић, Поповић, Стегњајић, Драгичевић, Стефановић, Станић, Мијовић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести