Тркуља нови голман Вождовца: Заслужујемо плеј-оф

БЕОГРАД: Бивши голман Црвене звезде Марко Тркуља прешао је из Синђелића у Вождовац, објавио је београдски суперлигаш.
trkulja, tanjug
Фото: Marko Trkulja, foto: Tanjug

Тркуља на "кров" долази из друголигаша са Душановца, где се одличним партијама препоручио новом клубу за нову сарадњу са перспективним тренером Радомиром Коковићем.

Тркуља не крије задовољство доласком меду "змајеве" и истиче да је Вожовац један од најбоље организованих клубова у земљи.

"Долазим у сјајну фудбалску средину и клуб који је организован на завидном нивоу. Драго ми је што је стручни штаб млад, екипа је спој искусних играча и младих талената и мислим да је испред нас једна успешна сезона", рекао је Тркуља за клупски сајт.

Талентовани чувар мреже верује да ће поново бити успешна сарадња са Коковићем као у Синђелићу.

"Искуство рада са тренером Коковићем и његовим комплетним стручним штабом је заиста сјајно. Сарађивали смо у претходном клубу и остварили запажене резултате, мислим да сада уз још боље услове на "крову" можемо да урадимо много. У наредној сезони циљ је да се клуб пласира у плеф-оф, јер то Вождовац заслужује. Очекују нас припреме у Словенији и мислим да ћемо тамо склопити коцкице и поставити темеље за сјајну сезону", закључује он.

Тркуља је прошао све млађе категорије Црвене звезде, био је и у првом тиму неколико сезона, а онда бранио за Сопот, Земун, суботички Спартак, Колубару и Давао на Филипинима, пре Синђелића.

Фудбалери Вождовца у недељу путују у Словенију на двонедељне припреме, где је планирано да играју пријатељске утакмице са Краснодаром, Домжалама, Рударом из Велења, румунским Ботошанијем и Балзаном са Малте.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести