Трујић пред суспензијом, уговор потписао Цебара

НОВИ САД: На данашњем тренингу фудбалера ФК „Војводина“, нису се појавили сви првотимци.
trujic
Фото: Јелена Грлић

Филип Малбашић и Богдан Планић су на прегледу због повреда, док се Никола Трујић не појављује у Новом Саду после напада који је доживео у Словачкој.

Трујић је и најавио да више неће носити црвено-бели дрес и остао је доследан таквом опредељењу.

“Никола Трујић је играч је под уговором с ФК Војводина и пошто се не појављује на тренинзима биће суспендован“,рекао је председник новосадског суперлигаша Душан Мијић.

Покушали смо да телефоном добијемо Николу Трујића, али је он, путем СМС поруке, поручио да више не може ништа да коментарише и да се обратимо његовом адвокату.

Двогодишњи уговор с Новосађанима потписао је канадски репрезентативац Стефан Цебара (26). Реч је о младићу који је рођен у Хрватској, али се убрзо преселио у Канаду и тамо прошао све репрезентаивне селекције, све до А тима, у којем је уписао седам наступа.

А. Предојевић

Опширније прочитајте сутра у штампаном издању

 

Контролни сусрет са Б тимом

Тренер Ненад Ванић рекао је да би му највише одговарало да црвено-бели у току ове седмице одиграју две тренинг утакмице. То ће се, како ствари стоје,  и догодити, а први испит биће сутра , од 19 часова. У ФЦ “Вујадин Бошков” играће првотимци који су до сада имали мању минутажу, а ривал ће им бити Б тим Војводине

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести