ТСЦ  дочекује Јавор из Ивањице: Победа за миран финиш

Фудбалери ТСЦ-а су у серији од три пораза, па су неочекивани дошли у ситуацију да данас  морају победити, како би последља два кола чекали мирни. Тополчани имају 49 бодова, а према проценама за сигурни опстанак треба им још два бода, а то знаћи да у данашњем окршају са Јавором морају  пружити максимум и освојити сва три бода како би одахнули.
lopta2
Фото: pixabay.com

Помоћни тренер ТСЦ -а Душан Бајић истакао је да очекује добру и квалитетну утакмицу данас у Сенти, наравно и победу.

- Верујем да ћемо прекинути низ од три пораза. Свесни смо да на овој утакмици морамо да будемо потпуно концентрисани и да сви играчи морају да буду на максималном нивоу, како бисмо показали колико нам је стало да победимо. На нама је да одиграмо ангажовано од првог минута и да ову сезону, у којој смо играли коректно и добро, не завршимо резултатски лоше -  рекао је Бајић.

Везни играч Михајло Бањац је потврдио да је клуб ушао у резултатску кризу, која играчима пред утакмицу ствара мали притисак.

- Мислим да не би требало да буде проблема на утакмици, имамо предност што играмо на свом терену. Без обзира што се Јавор бори за опстанак у лиги и што им је сваки бод битан, не верујем да ће бити проблема и очекујем такмичарску и занимљиву утакмицу - додао је Бањац.

Везни играч Дејан Милићевић је рекао да се радује утакмици против екипе из Ивањице и нагласио да ТСЦ планира да од првог минута игра нападачки и да верује у победу.

- Победили смо их и у првом делу првенства на тешком гостовању у Ивањици. Генерално мислим да је Јавор екипа која нама одговара јер и они играју на гол више, а ми волимо када наш противник игра отворено. И у претходним утакмицама смо играли добро, али резултат је изостао - додао је Милићевић.

Утакмица ТСЦ - Јавор  игра се данас од 14.30 сати на стадиону у Сенти.

Г. К.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести