ТСЦ дочекује захуктали Радник

У ТСЦ-у не могу да се помире с чињеницом да су у финишу јесењег дела сезоне остали без већине првотимаца који су оболели од коронавируса. На тренинзима је тренутно само 12 фудбалера, а првом тиму су се прикључили и играчи из омладинског погона.
zoltan sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

- И даље смо десетковани, јер још увек имамо много заражених играча коронавирусум - рекао је Золтан Сабо, тренер екипе из Бачке Тополе. - Искрено, не знамо какав састав ћемо моћи да изведемо сутра против Радника. Ситуација није сјајна, али се надам да неће бити нових заражених, у процесу смо нових тестирања и надам се да ћемо имати боље резултате за који дан.

Већ данас на стадион у Сенти стиже екипа Радника из Сурдулице. Утакмица се игра у 16 часова, после тога ТСЦ гостује у Инђији, а потом Тополочанима следи заостали сусрет с Јавором у Ивањици.

- Пред нама је нови изазов, у госте нам долази захуктали Радник, који је везао три победе и реми и показао да је у одличној форми. То нас, међутим, посебно не забрињава и припремамо се за дуел као и пред сваку утакмицу. Мораћемо да извучемо максимум из нашег тима у три преостале утакмице, како бисмо могли да се нађемо у врху табеле. Не смемо да правимо киксеве уколико желимо добар резултат, односно ако хоћемо да мирно приведемо крају напорну јесењу сезону - додао је Веселин Секуловић, кондициони тренер у стручном штабу ТСЦ-а.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести