ТСЦ сигурном игром до победе над Пазарцима (2:0)

СЕНТА: Нешто теже него што се очекивало фудбалери ТСЦ –а стигли су до ипак сигурне победе у сусрету са Ниовим Пазаром.
lopta1
Фото: pixabay.com

Истина Тополчани су од првог минута нападали стварали шансе и врло брзо изборили пенал. Међутим, ударац Лукића у леви доњи угао голман Остојић успео је да одбрани. То је мало пореметио игру домаћег састава, али су фудбалери ТСЦ –а ипак успели да поведу. Зец је с десне стране заврнуо лопту,а Балаж у жељи да расчисти ситуацију погодио је своју мрежу.

Неколико минута касније и Бањац је имао прилику, али је Остојић још једном  сјајно интервенисао, потом су прилику имали и Пазарци, али је ударац Аганспахића са пет метара зауставила пречка.

Друго полувреме почело је приликом Тополчана, Лукић је тукао са двадесетак метара, али је Остојић сјајно реаговао.  Само неколико минута касније Тополчани су стигли и до другог пенала. После ВАР технологије и играња руком Киковића судија Шегрт је показао на белу тачку. Овог Пута Лукић је био сигуран. 

У финишу меча Пазарци су могли можда и да постигну погодак, али нису имали среће,а и голман Филиповић је два пута успешно интервенисао, а у последњи секундама меча Ђоковац је погодио стативу.

Г. К.

 

 

ТСЦ - Нови Пазар 2:0 (1:0)

СЕНТА: Градски стадион, гледалаца око 1000, судија: Сегрт (Смедерево), стрелац: Балаж (аутогол) у 28. и Лукић у 54. минуту.Жути картони: Томановић, Леандро,Ђаковац (ТСЦ), Ковачевић Киковић (Нови Пазар).  

ТСЦ: Филиповић, Чалушић (Леандро), Антонић, Бабић (Варга),  – Петровић, Бањац (Ђаковац), Томановић, Станојев , Зец, Станојловић (Ратков), Лукић (Милићевић).

НОВИ ПАЗАР: Остојић, Јоксимовић, Ковачевић, Балаж (Количић), Влајковић (Бачаловић) , Киковић,  Исламовић, Перић(Младеновић), Димић, Ратковић (Лончар), Аганспахић.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести