ТСЦ завршио први део припрема: У Турску по снагу и форму

Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе завршили су први део припрема и отпутовали су у Анталију, где ће провести две недеље и одиграти четири утакмице.
zoltan sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

„Прва етапа припрема је протекла према плану, одрадили смо све што смо замислили. Додуше, имали смо мањих проблема због невремена, али најбитније да су сви играчи здрави, осим лакших повреда Бабића и Бранковића. У Анталији ћемо радити у добрим условима и увереан сам добро се припремити за велика пролећна искушења. Одиграли смо две утакмице, са суперлигашем Пролетером из Новог Сада (4:2) и са Бекешчабом из Мађарске (2:1). У Анталији смо заказали четири меча са квалитетним ривалима, па рачунамо да ћемо се спремни и уиграни вратити кући“, каже течнички секретар Војислав Стантић.

Бачкотополчани су појачали редове са неколико квалитетних фудбалера.

„Ангажовали смо играчи које смо желели и сматрам да ћемо бити јачи у односу на јесењу полусезону. У Турској ћемо радити на стицању снаге и брусити форму, што је од највећег значаја за остварење циља, а то је пласман у елитни ранг таккмичења“, најавио је тренер Золтан Сабо.

У Турској ће се припремати: Ненад Филиповић, Немања Јоргић, Владимир Дамјановић (голмани), а играчи су: Владимир Бранковић, Драган Свитић, Младен Галић, Филип Арсенијевић, Саша Томановић, Борис Варга, Небојша Мезеи, Небојша Скопљак, Норберт Пинтер, Филип Бабић, Владимир Силађи, Дејан Миличевић, Давид Шинковић, Дејан Поњевић, Милош Плавшић, Милош Милисављевић, Ерсан Ровчанин, Александар Ерак, Ненад Лукић, Никола Цетина, Игор Кудрић и Дејан Стојаковић. У експедицији су још: тренер Золтан Сабо, помоћници Мирко Јовановић, Милан Исаков, Силард Фараго, Драган Голубовић, др Борко Вукосав, Војислав Стантић, Шандор Дожаи и Крсто Јокић.

С. Ст.  

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести