Тумбаковић: Проблем настаје кад помислимо да је завршен посао

БЕОГРАД: Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић после победе против Луксембурга од 3:2 у Београду рекао је да само резултатом може да буде задовољан.
tumbakovic, fonet
Фото: FoNet

"Истина је да је док смо имали концентрацију играли да испунимо основни циљ, имали смо утакмицу под контролом, и пре првог гола имали смо неколико прилика, а онда кад мислимо да смо завршили посао, пада концентрација и онда утакмица оде у неком другом правцу. Мене може да задовољи резултат и сада имамо два дана да се припремимо за Украјину и оставимо много бољи утисак", изјавио је синоћ Тумбаковић на конференцији за медије.

Према његовим речима, у једном делу утакмице, у првих пола сата, био је веома задовољан.

"Имали смо три мајстора иза Митровића, доминирали смо и дали два гола. Да смо више држали концентрацију и утисак би био бољи, а сада остаје простора да појединцима скренемо пажњу и ствари буду боље против Украјине", рекао је Тумбаковић.

Оценио је да, међутим, има напретка у односу на септембарско окупљање, прво под његовом командом.

"Дефинишемо полако тим, све је боље у односу на септембарско окупљање. Искрен да будем, не могу да будем задовољан комплетним утиском, а има детаља које морамо да унапредимо. Већа доза трчања, већа концентрација. А увек ме брине када примимо гол, тако и сада, када видим како смо примили, примера ради, први гол. Исто у Луксембургу, имамо добијену утакмицу а онда све доведемо у питање. Има играча који кад направимо резултат почну да се играју, а у савременом фудбалу то не може", поручио је Тумбаковић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести