Турнир у малом фудбалу у Падеју: Бечејској Фортуни пехар и 130.000 динара

Завршен је традиционални лентњи турнир у малом фудбалу у Падеју, који је организовао ФК Тиса из овог места, уз подршку МЗ Падеј и општине Чока.
Padej pobednik turnira Fortuna Becej
Фото: ФК Тиса Падеј

У конкуренцији 12 екипа победнички пехар и новчану награду од 130.000 динара освојила је екипа Фортуна из Бечеја. Бечејци су у одлучујућој утакмици били бољи 3:0 од екипе Арт&Бианканеве из Сенте, којој је припало 60.000 динара. У мечу за треће место екипа Зрно из Остојићева освојила је 25.000 динара победом над екипом Горњег Баната из Кикинде 4:3. У полуфиналним окршајима Арт&Бианканеве је био бољи од Зрна 2:1, док је Фортуна надиграла Горњи Банат 5:3. 

За најбољег играча проглашен је Стефан Кораћ из победничке екипе Фортуна, епитет најбољег голмана понео је Даниел Чанади из екипе Арта, а најбољи стрелац је из победничке екипе Игор Дражић. Домаћој екипи Тобан из Падеја припао је пехар за фер- плеј, која је стигла до четвртфинала.

Традиционална манифестација је протекла у фер и коректном надметању, суђење је било добро, а бројна публика је уживала у партијама мајстора малог фудбала.

М. Митровић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести