Турнир у малом фудбалу у Темерину: Кафе Панди пехар и 250.000 динара

Победник традиционалног турнира у малом фудбалу у Темерину је екипа Кафе Панда,која је у финалу тријумфовала против искусније екипе Оранж транс после бољег извођења пенала.
kafe panda
Фото: Кафе Панда, фото: Приватна архива

Пред више од хиљаду гледалаца, финални двобој протекао је у обострано обазривој игри, уз утисак да су ривали свесно циљали да пенал-рулет одлучи освајача пехара и новчане награде у износу од 250.000 динара. Славко Родић је одбранио пенал Марку Чалији, док је Милан Ракић погодио стативу, па је настало неописиво славље играча Кафе Панда.   У борби за 3. место и новчану награду од 30.000 динара прошлогодишњи победника, екипа Пет пријатеља, головима двоструког стрелца Немање Миљановића и Николе Томића, победила је Фул кафе из Србобрана – 3:1.

За најбољег играча проглашен је Дејан Зукић (Кафе Панда), највише голова постигао је Владимир Јевремовић (Оранж транс), док је Славко Родић (Кафе Панда), иначе голман српсколигаша Младости из Бачког Јарка, оставио најбољи утисак између статива, одбранивши пенал и у полуфиналу.

У финалу код ветерана Градина систем из Темерина била је убедљива против екипе Пеперони дуо пекара Перке (3:0), док је треће место освојио Периколо из Бачког Јарка. За најбољег играча проглашен је Ненад Зечевић (Градина систем), двоструки стрелац у финалу. Петар Текић (Периколо) је најбољи стрелац, док је Срђан Павлис (Пеперони дуо пекара Перке) изабран за најбољег голмана.

Код пионира најбоља је била екипа Ђоле и другари, која је у финалу победила Младост из Бачког Јарка (4:1), док је у конкуренцији кадета тријумфовао Бата транс победом против Мошорина (4:1).

„Задовољни смо овогодишњом смотром, укључујући број учесника и одзив гледалаца. Наградни фонд је износио 410.000 динара, било је доста неизвесности, лепих потеза и голова, а све је протекло у најбољем реду“, истакао је директор турнира Александар Јојић.

М. Менићанин

Оранж трансКафе Панда 1:2 (0:0 0:0)

Гледалаца: 1200. Судије: Зоран Драгољевић и Драган Мајкић. Стрелци из пенала: Џоговић (Оранж транс), Зукић и Ивковић (Кафе Панда).

ОРАНЖ ТРАНС: Лугоња, Крагуљац, Yоговић, М. Чалија, Гајић, Б. Чалија, Пријовић, Мушицки, Субошић, Јевремовић, Ракић.

КАФЕ ПАНДА: Родић, Кнежевић, Остојић, Марковић, Штефек, Зукић, Немања Томић, Ковачевић, Ерак, Дабижљевић, Никола Томић, Ивковић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести