У ФЦ „Вујадин Бошков” Војводина–Мачва (11)

На половини паузе у првенству, пред екипом Војводине, у ФЦ “Вујадин Бошков” у Ветернику, у суботу је друга провера форме.
Nemanja Subotić u duelu sa Šapčanima Obrovcem i Ivićem/ J. Grlić
Фото: Ј. Грлић/ Немања Суботић у дуелу са Шапчанима Обровцем и Ивићем

У њој ће Новосађани бити домаћини суперлигашу Мачви из Шапца, који их је доста намучио у првенственом сусрету на “Карађорђу”, који је Војводина добила са  1:0, голом Немање Суботића. Овај дуел користиће, у то нема никакве сумње, члановима  стручних штабова обе тима да се увере у то како рад током паузе делује на првотимце. Новосађани неће моћи да рачунају на младог У-21 репрезентативца Александра Месаровића, као и двојицу чланова омладинске селекције - Ранка Веселиновића и Михајла Нешковића.

Интересантно је напоменути да шеф стручног штаба Војводине Владимир Буач има обавезе на предавањима за лиценцу у Старој Пазови и да није радио с екипом током претходних дана, већ су то чинили, у договору с њим, помоћници Зоран Грујић и Зоран Васиљевић, који су водили и тренинг утакмицу с Цементом. С колегама тренутно није ни тренер голмана Борис Нађ, који је са У-21 селекцијом Србије, па га замењује Драган Васић. Ипак, данас ће Буач водити свој тим и имаће прилику да процени како теку припреме за првенствени дуел с Радником из Сурдулице, који се игра у следећу суботу у Новом Саду.

Очекује се да ће новосадски суперлигаш наступити у тренутно најјачем саставу (без репрезентативаца), што значи да би гледаоци који буду пратили утакмицу могли да виде ко је најближи томе да замени суспендовне Марка Вукасовића и Синишу Саничанина. Одмеравање снага између Војводине и Мачве почиње у 11 часова, а улаз је бесплатан.    

А. П.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести