Вазура: Не желимо да пореметимо ову екипу

БЕОГРАД: Прелазни рок у Србији још није званично ни почео, али ми преговарамо са играчима и видећемо, рекао је данас генерални директор ФК Партизан Милош Вазура.
milos vazura
Фото: Youtube Printscreen

Фудбалери Партизана данас су почели припреме за наставак сезоне на СЦ Телеоптик, пре поцетка рада тренер Александар Станојевић продужио је уговор до 2024. године.

"Задовољни смо продужетком сарадње са Станојевићем, то је највеће појачање Партизана. Када су у питању играчи, прелазни рок у Србији још званично није ни почео, али ми преговарамо са играчима и видећемо. У току месеца ће бити одређених појачања. Трудићемо се да то буде пре поласка екипе на припреме у Турској", рекао је Вазура новинарима на СЦ Телеоптик.

"Прелазни рок је жива ствар и не журимо нигде, не желимо да правимо грешке и да плаћамо нешто више него што треба да плаћамо. Екипа је на окупу, сви су здрави и није нам хитно да морамо трансфере да завршимо у два дана. Можемо да реализујемо договор за седам или десет дана, али биће појачања. Неће бити круцијалних трансфера, али желимо да појачамо конкуренцију и да Партизан буде бољи у другом делу сезоне", навео је Вазура.

Каже да су у Хумску стигле понуде за тројице играча.

"Имамо понуде, али у овом тренутку те понуде одбијамо. Не желимо да преговарамо о продаји тих играча. Видећемо, али као што смо најавили промене ће бити минималне и неће бити већих трансфера. Не желимо да пореметимо ову екипу или да продамо некога па да немамо времена за довођење адекватних замена. Желимо да наставимо пут ка титули, близу смо тога. Колико смо близу, толико смо и далеко, има још много да се игра и то је разлог зашто нећемо продавати значајне играче у овом прелазном року", закључио је Вазура.

Станојевић: Макисмална подршка Новаку

Тренер фудбелера Партизана Александар Станојевић пружио је данас подршку најбољем тенисеру света Новаку Ђоковић због целокупне ситуацију у којој се налази.

"Као Србин и патриота велика сам му подршка. Вероватно је све што се дешава њему велика мотивација да из целе приче изађе као победник. Свако има право на избор. Кад већ сви дају, онда ето и са моје стране подршка. Масимална", рекао је Станојевић новинарима на СЦ Телеоптик.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести