Вељко Симић потписао за Војводину: Нови изазов у каријери

НОВИ САД: Досадашњи фудбалер Црвене звезде Вељко Симић потписао је данас двогодишњи уговор са Војводином из Новог Сада.
s
Фото: Youtube Printscreen

Офанзивни 25-годишњи крилни везиста одмах је и представљен на конференцији за медије у новом клубу и задужио дрес са бројем 21.

"Велика ми је част што сам постао нови члан Војводине. Узбуђен сам због новог изазова у каријери. Од данас сам максимално посвећен да помогнем клубу у остварењу свих заједничких циљева. Не слажем се да је долазак у Војводину корак уназад у мојој каријери. У питању је један од наших највећих клубова, са богатом историјом. Сматрам да је ово одлична прилика за мене и добра одскочна даска за даље", рекао је Симић, а преноси клупски сајт.

Спортски директор Милан Косановић, који је сарађивао са Симићем у Звезди, истакао је да се нови првотимац Новосађана одрекао веће плате у претходном клубу да би дошао у Војводину

"Вељко је играч који се одрекао одређених примања која је имао у Звезди да би дошао у Војводину, да би кроз своје игре направио добар искорак. Самим тим је показао колико цени клуб, јер многи се не би одрекли свега што је он да би дошао у Нови Сад", изјавио је Косановић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести