Ветерани Црвене звезде узвратили гостопримство Војводини

У само месец дана две пријатељске утакмице одиграли су фудбалски ветерани Црвене звезде и Војводине. У новосадском дуелу славили су домаћини са 5:0, док је у реваншу било - 2:2 (1:2), с тим што Белић није реализовао пенал.
Veterani
Фото: Dnevnik.rs

Пре утакмице делегација из Новог Сада, предвођена председником Удружења ветерана Васом Пушибрком, имала је прилику да види импресивну трофејну салу, а госте је дочекао председник Звезда Светозар Михајловић. По завршетку сусрета, као што је то и обичај, уследило је дружење, уз договор да ће се сарадње два велика клуба наставити и у будућности. Стрелци: Стојановић у 15. и 55. за Црвену звезду, а Врањеш у 9. и Ђокић у 30. минуту за Војводину.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Радуловић, Туркаљ, Грујић, Сандуловић, Стевовић, Рајевац, Васиљевић, Стојановић, Марко Ђуровски, Бошко Ђуровски, Јевтовић. Играли су још: Петровић, Ванић, З. Николић и Милосављевић. Тренер: Милош Шестић.

ВОЈВОДИНА: Ћурко, Врањеш, Чековић, Ђурић, Рашиован, Поледица, Белић, Пековић, Кривокапић, Бакић, Лазаревић. Играли су још: Жупић и Ђокић. Тренер: др Радивој Радосав.

Текст и фото: А. П.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести