Ветерани Звезде послали подршку Петковићу и Шурбатовићу

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Црвена звезда огласио се саопштењем у ком пружа пуну подршку легенди српског фудбала и председнику Фудбалског савеза Београда Илији Петковицу, као и генералном секретару ФСС Јовану Шурбатовићу, који се тренутно боре против корона вируса.
korona pixabay
Фото: pixabay.com

Како се наводи, ветерани клуба посебну подршку пружају "свом великом пријатељу Илији Петковићу".

"Заиста нас је потресла информација да је наш пријатељ завршио у болници, као и да су резултати његовог теста на Ковид 19 позитивни. Сви знамо да је Илија Петковић велико име српског и југословенског фудбала, човек који је писао историју "најважније споредне ствари на свету" на овим просторима. Ипак, добро знамо какав је Илија борац и какве све животне битке је победивао на путу до тога да буде оно што је данас", наводи се у саопштењу ветерана ФК Црвена звезда објављеном на клупском сајту.

"Управо зато, верујемо да ће наш пријатељ успети и ову битку да реши у своју корист, те да це његово стање да се побољша и да це врло брзо изаћи из болнице и вратити се тамо где припада - у фудбал. На нама је, да му и овим путем, пружимо подршку у опоравку и у нади да ћемо сви заједно у септембру прославити његов 75. родендан. Илија, пријатељу, цео живот победујеш - победи и сад, издржи, бори се и не клони духом. Ми смо уз тебе", стоји у саопштењу.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести