Витас: Партизан је велики клуб и мора да осваја трофеје

БЕОГРАД: Нови фудбалер Партизана Урош Витас изјавио је да срећан што је постао члан тако великог клуба и поручио да ће учинити све да се избори за место у тиму.
ФК Партизан/Урош Витас
Фото: ФК Партизан/Урош Витас

Некадашњи дефанзивац Рада, потом белгијских клубова Гента и Мехелена, као и казахстанског Иртиша, потписао је двогодишњи уговор и задужио црно-бели дрес са бројем 15.

"Партизан је направио фантастичну групу. Споља гледајући, рекао бих да је хемија у тиму невероватна. Сигуран сам да је то једна од ствари на којима је Саво Милошевић инсистирао. Чињеница да је тренер желео да појачам једну такву групу ме јако радује и јос једном понављам да ћу апсолутно све подредити тиму и клубу", рекао је Витас за клупски сајт.

Он је додао да је потпуно здрав и спреман да ради.

"Сигуран сам да ћу уз подршку стручног штаба врло брзо достићи такмичарски ниво. Још једном понављам да сам пресрећан што сам у Партизану", рекао је Витас и осврнуо се на конкуренцију у дефанзивној линији.

"Гледао сам утакмице Партизана у првом делу шампионата и сада сам испратио и припремне мечеве. Хајде да одговорим једном флоскулом, а то је да је здрава конкуренција увек добродошла. Сигуран сам да ће свако добити своју шансу, а опет сви треба да смо у служби тима. На нама је да је искористимо најбоље што умемо. Партизан је велики клуб и то ће заувек бити тако. Велики клубови увек могу и морају да освајају трофеје", закључио је Витас.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести