Војводина из Бачког Градишта се појачала

У Војводини из Бачког Градишта су се помирили прераним завршетком њиховог дебитантског учешћа у каравану војвођанског севера.
В. Јанков/Александар Марјанов у старом јату
Фото: В. Јанков/Александар Марјанов у старом јату

Истина, очекивали су у наставку првенствене трке далеко берићетније резултате, јер су у зимус ан­га­жовали неколико квалитетних игра­ча.

- Тако је како је. Да не бисмо били тотално без фудбала, једанпут недељно се окупимо, пикамо лопту и дружимо се. Циљ нам је да највећи број играча задржимо, а размишљамо и о појачањима, како бисмо у наредној сезони војвођанског севера играли запаженију улогу - јасан је тренер најстаријег клуба имена

Војводина Лазар Дабижљевић.

Не само да размишљају о новим играчима, него су једног  већ ангажовали. После кратке епизоде у Мађарској, на терену у спортском центру „Ђорђе Тапавица Џоја“ виђен је Александар Марјанов.

- Реч је о играчу проверених квалитета, који је био члан нашег тима када смо бележили историски успех, пласман у Војвођанску лигу, а финале купа ФСВ нам је за мало измакло, пошто смо у полуфиналу испали на пенале од каснијег победника Братства из Пригревице. У сваком случају, знамо квалитет Марјанова и сигурно ће нам бити од користи у новој сезони – каже Дабижљевић.   

В. Јанков

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести