Воша против Металца тражи победу за потврду трећег места

После елиминације у полуфиналу Купа од фудбалера Партизана,  у редовима  Војводине окренули су се обавезама у првенству, конкретно утакмици са Металцем.
д
Фото: Ј. Грлић

Црвено-бели ће  сутра угостити Милановчане, уз жељу да освоје три бода и наставе  ход ка, како се  надају, потврђивању трећег места на крају трке. Сигурно је да ће им бити нешто теже да се мотивишу после опроштаја од пехара у најмасовнијем  такмичењу, али су свесни да у томе никако не смеју да потраже алиби.

- Једини начин да неуспех у дуелу с Партизаном заборавимо што пре је да  победом затворимо ту страницу и кренемо ка коначном потврђивању трећег места у првенству - рекао је Славко Бралић, поуздани штопер и један од њихових бољих играча Воше овог пролећа. - Верујем да ћемо бити довољно мотивисани да добијемо сусрет и вратимо се на победничку стазу.

Милановчани су у првом делу Суперлиге успели да се против Воше врате после два гола заостатка и утакмицу заврше резултатом - 3:3.


Ускоро одлука

Бралићу на крају првенства истиче уговор с Војводином, а о томе хоће ли остати или ће да потражи нови клуб каже:

- Нисам још конкретније разговарао с људима из клуба, али ускоро ћу свакако да донесем одлуку која ће бити најбоља за моју породицу и мене.


- Остао је код нас жал због два тада изгубљена бода, јер смо водили 3:1 и контролисали смо збивања на терену, примили смо два гола, што није смело да нам се догоди. И тај детаљ говори о томе да морамо у сутрашњи сусрет да уђемо максимално фокусирани и да нам опуштање није дозвољено.  Сконцентрисани смо на то да што боље изгледамо на терену, а не сумњам да ће стручни штаб да нам припреми квалитетну анализу ривала и укаже на његове добре и лоше стране. Циљ нам је победа и надам се да ћемо успети да је остваримо - додао је Бралић.

Утакмица Војводина - Металац игра се у недељу од 14.30 часова, уз пренос на каналу Новосадске ТВ, а биће и део мултипреноса на ТВ Арена спорт 1.

А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести