Вучелић: Системска неправда; Вазура: Судије одлучиле

БЕОГРАД:  Председник Партизана Милорад Вучелић изјавио је да су црно-бели били доминантни у 158. вечитом дербију, одиграли бриљантан меч, али да је резултат (1:1) последица неких других околности.
Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Партизан је повео голом Рикардеа Гомеша у 33. минуту, а Звезда изједначила "спорним поготком" Ричмонда Боаћија у 73, након интервенције помоћног судије да је лопта прешла гол линију.

"Играчи Црвене звезде нису задужени за голове, него неко други. Понавља се, судија прво не свира, па свира на интервенцију и тако даље. Ситуација систематске неправде. Није на нама да кукамо, о томе треба да воде рачуна они који брину о регуларности такмичења, јер је ово заиста велика неправда", рекао је Вучелић за ТВ Партизан.

Директор црно-белих Милош Вазура истакао је да је, што се њих тиче, у дербију забележена победа.

"Нажалост, откад је уведен систем да се деле бодови, у суштини ко победи дерби тај осваја титулу. Одредили су ко ће да освоји титулу, тај трећи или четврти судија, не знам како се зове, човек је очигледно дошао да покраде Партизан. На успореном снимку се видело да гола није било. Судије су дошле да одлуче дерби", рекао је Вазура.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести