Вучевић: Да не испустимо прилику да добијемо нови Карађорђе

Градоначелник  Новог Сада Милош Вучевић још једном је честитао играчима, тренерима у стручном штабу и навијачима Војводине за освајање трећег места у јесењој полусезони.
А. Предојевић/Градоначелник Милош Вучевић и председник ФК Војводина Војислав Гајић
Фото: А. Предојевић/Градоначелник Милош Вучевић и председник ФК Војводина Војислав Гајић

- Моје је да подржим Војводину како би клуб био још јачи и успешнији - нагласио је Вучевић. - Играчки извор морају да буду млађе категорије, које су годинама уназад биле међу најбољима у Србији и по којима је клуб одувек био препознатљив. Тим дечацима морате да се бавите, јер су они извор стабилности и будућност Војводине, а не да им дозвољавамо да одлазе када дођу у најбоље године и да тада морамо да купујемо играче са стране. Потом се градоначелник осврнуо и на изградњу новог стадиона “Карађорђе”.

- Морамо да постигнемо јединство и договор око тога хоћемо ли да изградимо нови стадион, или ћемо да останемо црна тачка на фудбалској мапи - додао је Вучевић. - Имамо прилику да добијемо модеран спортски објекат на истом месту где се стадион и сада налази и таква шанса неће нам се ускоро указати. То нам је историјска прилика и имамо обавезу да не изневеримо будуће генерације. Клубу је кренуло набоље и сада је потребно да се не свађамо, да се држимо сви заједно и да на “Карађорђу” буде више публике. Немојмо све да упропастимо и хајде да се боримо да добијемо најмодернији стадион у најлепшем граду.

На питање председника клуба Војислава Гајића да ли ће фудбалери и навијачи моћи да прославе излазак у Европу испред Градске куће, Вучевић је одговорио следећим речима:

- У Градску кућу можете да дођете кад год то пожелите, с једним трофејом. Не задовољавајте се малим стварима, већ гађајте трофеје - поручио је градоначелник, а те његове речи испраћене су дугим аплаузом присутних.   

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести