ФСС: Кокеза добро, настављамо редовне активности

БЕОГРАД: Фудбалски савез Србије (ФСС) званично је саопштио да је председник Славиша Кокеза позитиван на коронавирус и апеловао на све у фудбалској организацији да се понашају одговорно.
kokeza, tanjug
Фото: Tanjug/ T. Valič, arhiva

Фудбалски савез Србије жели да обавести спортску и фудбалску јавност да је после детаљних прегледа утврђено да је председник Славиша Кокеза позитиван на вирус Ковид-19. Желимо да нагласимо да се председник фудбалске организације налази под медицинским надзором и да се добро осећа, а Фудбалски савез наставља своје редовне активности, наводи се у саопштењу.

Како се истиче, сходно новонасталој ситуацији српска фудбалска организација понаша се друштвено одговорно и у складу са препорукама Владе Србије, односно Кризног штаба за сузбијање заразне болести Ковид -19.

Овим путем председнику желимо брз и успешан опоравак, а истовремено апелујемо на све појединце, клубове и институције да се понашају одговорно у данима који долазе како би максимално смањили пошасти пандемије коронавируса, поручују из ФСС.

Вест о томе да је Кокеза на инфективној клиници и да се сумња на коронавирус појавила се синоћ, а званично ју је раније данас потврдио председник Србије Александар Вучић на конференцији за медије.

Кокеза је недавно био у Милану и ту је добио вирус.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести