Вучић: Срећан сам и поносан на наше "орлове"

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић честитао је данас нашим фудбалерима победу над Костариком на Светском првенству у фудбалу.
е
Фото: Tanjug

"Срећан сам и поносан сам због одличне игре ових момака, који су заслужили убедљивију победу и свима који су са скепсом гледали њихов наступ, рекао би да су им одговорили на најбољи начин", изјавио је Вучић за "Ало".

Он је додао да је утакмицу пратио све време.

"Честитам им и желим им још много победа. Следи им, рекао бих, најважнија утакмица против Швајцарске и желим им још много много добрих утакмица на Светском првенству. Срећан сам, а данас посебно због њих, јер су то заслужили, после много омаловажавања", рекао је председник и додао да су се "орлови" храбро борили.

"Јуначки и храбро! И Сергеј и Матић, као и Коларов и Бане, Митровић, сви! Много сам срећан и од срца им честитам", рекао је Вучић и додао да верује да је народ Србије веома срећан и задовољан због ове победе Србије.

Брнабић поздравила победу репрезентације на СП

Премијерка Србије Ана Брнабић поyдравила је данас победу репрезентације Србије над Костариком на Светском првенству у Русији.

"Одличан почетак репрезентације Србије на Светском првенству у фудбалу. Тимски до победе! Напред #Србија #орлови", написала је Брнабић на свом твитер налогу.

Удовичић честитао фудбалерима на првој победи

Министар омладиине и спорта Вања Удовичић честитао је данас фудбалској репрпесентацији Србије победу над Костариком, на Светском првенству у Русији.

"Честтиам нашој фудбалској репрезентацији на првој победи и сјајном почетку на Светском првенству! Свака част момци, Србија је уз вас!", наводи се у честитки министра Удовичића.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести