Вујачић: Шћекић и ја смо повезани, Шћекић: Било је тешко

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана Игор Вујачић и Александар Шћекић, стрелци у победи црно-белих против Чукаричког у 36. колу Суперлиге, изјавили су да су задовољни што је после три године остварен тријумф на Бановом брду.
scekic
Фото: Александар Шћекић, фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

"Отворили смо добро, постигли одмах гол, касније смо контролисали утакмицу и рутински је привели крају. Чукарички је изузетно добра екипа, што показује и њихова позиција на табели, али ми смо контролисали меч и нисмо им дозволили да створе озбиљнију шансу, осим из прекида, али смо имали среће да не примимо гол у тој ситуацији“, рекао је Вујачич за клупски сајт.

Био је ово пети гол Вујачића у полусезони.

"Наравно, срећан сам што сам постигао гол. Некако, кад га постигне Шћекић, ту сам и ја после њега. Не знам шта је то, повезани смо добро. Крај је сезоне, све је то нормално да се осећа и блага доза умора, али смо свесни шта нас чека до краја првенства, уз Куп 25. маја, тако да нема опуштања, идемо максимално до краја", истакао је Вујачић.

Шћекић истиче да је утакмица против Чукаричког била тешка, посебно што од 2018. године нису победили на њиховом терену.

"Постигли смо гол у првом минуту, али до краја је било јако тешко. Дао сам гол након доброг центаршута Урошевића, а сигурно нека црногорска веза „ради“, јер се већ трећи пут дешава да обојица затресемо мрежу на истој утакмици", рекао је Шћекић.

"Сигурно да има замора на крају сезоне код свих нас, али морамо наћи мотива и снаге да издржимо све и окончамо сезону са још две победе у првенству и победом у финалу Купа. Екипа Вождовца долази на наш терен и идемо на победу као и у свакој утакмици. Велики је успех 30 и нешто победа и морамо наставити у том ритму до краја", рекао је Шчекић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести