Вулетић и Вазура: Партизан има чиме да буде задовољан

БЕОГРАД: Директор ФК Партизан Милош Вазура и потпредседник Владимир Вулетић изјавили су да клуб из Хумске може да буде задовољан свиме што је урађено у 2019. години.
milos vazura
Фото: Youtube Printscreen

"Миланковићев и Партизанов календар су два најтачнија календара. Оно што је извесно и сигурно јесте да Партизан данас може да каже да у календару своје две последње године има слогу, има успех, има стабилизацију, има чињеницу да наше снаге јачају сваким новим даном и да у свему томе можемо слободно да изразимо задовољство и кажемо да Партизан јесте на добром путу", рекао је Вулетић новинарима на промоцији клупског календара.

Вулетић је истакао да црно-бели имају чиме да се поносе.

"Партизан јесте озбиљан европски клуб. То показају финансије, то показују спортски резултати, лепота игре коју имамо. Имао чиме да се подичимо, имамо кога да волимо. Ми волимо Партизан. Срећан вам календар Партизана и срећна вам Нова година", закључио је Вулетић.

Директор Милош Вазура, сумирајући 2019. годину, рекао је да клуб из Хумске европским тимовима показао у добром светлу.

"Можемо да будемо задовољни Европом, али остаје жал зашто нисмо презимили. Фалило је тих пет минута, али генерално Партизан може да буде задовољан игром. Сви европски клубови су видели један добар Партизан, један млад тим. Добра игра крунисана је једним добрим трансфером који ће се десити после 1. јанаура. Захваљући том трансферу (Страхиња Павловић продат Монаку прим.аут), Партизан је обезбедио финансијску стабилност, не морамо да продајемо играче", рекао је Вазура.

Важура је најавио и да ће се црно-бели појачати у зимском прелазном року.

"Оно што је најважније, јесте да у јануару појачамо тим у договору са шефом стручног штаба Милошевићем. Нећемо продавати ниједног странца, пошто опет видим у медијима да ли је Садик Патизанов играч, јесте Партизанов играч и Партизан се пита. Садашња екипа биће додатно појачана на позицијама које од нас струка тражи. Мислим да то морамо да урадимо у јануару да би екипа била спремна за квалификације наредног лета."

Вазура је упитан и шта навијачи Партизана могу да очекују у домаћим такмичњима.

"Идемо да одбранимо трофеј у Купу, настављамо борбу за титулу. Разлика је велика, 11 бодова, углавном нашим грешкама. Видећемо колико можемо. Имамо два дербија, а циљ нам је да победимо оба. Морамо да победимо и те условно мале утакмице, да се приближимо што је више могуће. Нема предаје и идемо даље. Имамо доброг тренера, по нашем мишљењу најбољег у Србији и њему сада јавно честитам на резултатима", закључио је Вазура.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести