Захуктали се и Нафташи из Елемира: Милошевић једино појачање

Припреме за пролећни део првенства почели су и фудбалери Нафтагаса из Елемира који су први део првенства у Војвођанској лиги - исток завршили на трећем месту, пет мање од јесењег првака Слободе из Нових Козараца и четири од Јединства из Банатског Карађорђева.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

На првој прозивци коју је извршио шеф струке Драган Јовић одазвало се 13 играча које је предводио голман Душан Баћан који је у јесењем делу примио свега 17 голова, а ту су били и стрелци Бакош и Дабић. Био је присутан и једино тренутно појачање Милош Милошевић први стрелац Војвођанске лиге - исток, који је јесенас бранио боје Крајине из Крајишника. Неколицина фудбалера се није одазвало првом тренингу, али како кажу у клубу, врло брзо ће се комплетирати редови „нафташа“.

Председник клуба Драган Галина очекује од својих играча да пруже максимум како би се на крају заједно радовали остварењу циља, а то је освајање првог места која води у Српску лигу - Војводина, или другог који води у бараж.

Елемирци су кренули жестоко и није ни чудно јер јер већ у првом пролећном колу „нафташи” гостују код водеће Слободе у Новим Козарцима, а биће гости и код оба кикиндска клуба, ЖАК-а и Кикинде.

Пошто је још увек у току зимски прелазни рок. У клубу истићу да ће им помоћ пружити српсколигаш Раднички из Зрењанина који ће на „каљење” послати више својих талентованих младих играча који тренутно не могу конкурисати за најбољи састав тима са обале Бегеја.

У припремном периоду зацртано је више контролних мечева, а први је већ 5. фебруара када ће екипа Нафтагаса игратич са „пиварцима” у Челареву. Поред овог сусрета на програму су мечеви са српсколигашима Радничким из Зрењанина, Војводином из Перлеза, Лехелом из Мужље...

М. Секулић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести