Здјелар: Да у дербију покажемо ко смо 

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Саша Здјелар пред 160. вечити дерби са Црвеном звездом рекао је да очекује добру утакмицу, која ће бити ново доказивање за оба ривала.
z
Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Ово је нова утакмица, неки нови дерби, ново доказивање и доноси нешто ново. Како нама тако и њима. Ми смо у мало лошијој ситуацији и имамо борбу за трећу позицију и даћемо све од себе да добро уђемо у утакмицу. Очекујем добру утакмицу и добру атмосферу, да људи у Србији виде добру представу", рекао је Здјелар новинарима у СЦ "Телеоптик".

Црвена звезда и Партизан улазе у вечити дерби после пораза од Чукаричког односно Радничког из Ниша. 

Здјелар је објаснио да не осећа притисак.

"То је за мене лично јака реч. Немамо притисак, изађемо и играмо утакмицу 90 минута, а у петак је већ нови дан. То је само 90 минута, како год то видео неко са стране. То је само фудбал. Не идемо у рат, већ да одиграмо утакмицу и да покажемо ко смо, да одиграмо што је боље могуће и да победимо", закључио је Здјелар.

Његов саиграч Ђорђе Ивановић рекао је да његова екипа спремна за дерби. "Дерби очекујемо у доста добром расположењу. Ухватили смо ритам, без обзира како смо прошли у Нишу. Спремни смо, очекујем победу", рекао је Ивановић.

"Сигурно да утакмица носи велики притисак, али ми знамо да се изборимо са тим. Надам се да ћемо тријумфовати", поручио је Ивановић.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у четвртак од 19 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести