Жорж Мендеш поново Роналда понудио Челсију

ЛОНДОН: Менаџер фудбалера Манчестер јунајтеда Кристијана Роналда, Жорж Мендеш, поново је понудио португалског репрезентативца лондонском Челсију, тврди британски "Индепендент".
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Британски медији наводе да је Мендеш пре неколико недеља понудио Роналда лондонским "плавцима", али је менаџер Челсија Томас Тухел тада изјавио да његов клуб није заинтересован за португалског фудбалера.

Мендеш жели да провери да ли је Тухел променио своје мишљење. Британски медији истичу да чувени менаџер и даље тражи клуб за Роналда, с којим би португалски фудбалер играо у Лиги шампиона.

"Газета дело спорт" објавио је у недељу да је Роналдов менаџер био у контакту са Наполијем, који ће ове сезоне играти у најквалитетнијем европском клупском такмичењу, али да договора није било.

Британски медији подсећају да је још неколико дана остало до краја прелазног рока, а Мендеш је Роналда нудио и Реалу, Атлетику, Бајерну, Дортмунду, Олимпику из Марсеја...

Роналдо је из породичних разлога пропустио већи део предсезонских припрема Манчестер јунајтеда, а прикључио се клубу са "Олд трафорда" уочи почетка нове сезоне. Португалац је остао у редовима "црвених ђавола", иако су медији тврдили да је незадовољан ситуацијом у клубу, који се већ годинама не бори за трофеје.

Португалски фудбалер је недавно изјавио да медији шире неистине о њему и да ће се ускоро обратити јавности и изнети шта се стварно дешавало у претходном периоду. Он има уговор са Манчестер јунајтедом до краја сезоне.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести