Звезда: Ратни војни инвалиди бесплатно на источну трибину

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Црвена звезда потписао је уговор о сарадњи са Удружењем ратних војних инвалида Србије о сарадњи на основу којег ће чланови тог удружења имати слободан улаз на источну трибину стадиона "Рајко Митић".
r
Фото: Youtube Printscreen

Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић, у емотивном излагању, изразио је задовољство због потписивања уговора и наставка хуманих акција.

"Потпис уговора произилази из чињенице да Звезда посвећује велику пажњу људима који су били и остали на бранику отаџбине у ситуацијама када се бранила слобода", рекао је Мијаиловић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Он је додао да клуб жели на овај начин да им омогући да гледају Звезду и уживо навијају.

Жељко Васиљевић, председник Удружења ратних војних инвалидима Србије, захвалио се Црвеној звезди што је, како је истакао, препознала интерес креирања нових путева и понашања у друштву.

"Црвена звезда је показала да је највећа и преузела на себе велику улогу, да креира нове односе у друштву. Однос државе и друштва раније био је на ниском нивоу, а  овакве ствари покрећу да иде на боље. Највећи број људи навија за Звезду и хвала јој што смо добили посебна места на истоку", закључио је он.

Ратни војни инвалиди већ од утакмице против Чукаричког 24. августа моћи ће да присуствују утакмицама на стадиону Црвене звезде.

 

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести