Алимпијевић: 2017. била фантастична, наредна да буде иста 

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић 2017. годину оценио је као јако успешну и у наредној пожелео да буде једнако сјајна, односно да се одбране трофеји Купа Радивоја Кораћа, АБА лиге и Суперлиге Србије.
koktel zvezda, tanjug video
Фото: Sa svečanog koktela KK Crvena zvezda, foto: Tanjug (Video)

"Црвена звезда је бележила фантастичне резултате, импозантно је шта је урађено. Исптед новог тима и стручног штаба је велики изазов и волео бих да 2018. година буде успешна. Надам се да ћемо остварити исти успех", рекао је Алимпијевић на промоцији новог календара црвено-белих у хотелу "Краун Плаза".
Он је додао да осећа подршку навијача.
"Није било лако на почетку сезоне, али показали смо да можемо да истрајемо у нашој идеји. Свим звездашима пожелео бих здрабље и трофеје у 2018".
Капитен Бранко Лазић као циљ поставио је одбрану три пехара.
"Најважније је да је у 2017. било доста трофеја, трипла круна и велики број победа у Евролиги. Знамо шта су цијеви у наредној и могу да кажем да ћемо урадити све да их остваримо. Верујем да ћемо да ћени причати о истим успесима и поновити резултате", казао је Лазић.
Директор Црвене звезде Давор Ристовић подсетио је на успехе сениора, женског тима и млађих категорија.
"Одбранили смо Куп Радивоја Кораћа, АБА лигу и изборили Евролигу, као и титулу првака Србија која је навијачима најдража. Подигли смо лествицу очекивања и знамо да у будућности морамо да будемо још бољи. Успели смо да изградимо систем који даје резултате", заључио је Ристовић.
Новогодишњем коктелу присуствовао је целокупан играчки кадар и стручни штаб, пријатељи клуба, али не и председник Црвене звезде Небојша Човић због повишене температуре.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести