Богдановић: Следеће сезоне у НБА 10-15 победа више

БЕОГРАД: Српски кошаркаш Богдан Богдановић изјавио је да је задовољан првом НБА сезоном у дресу Сакрамента у којој је изабрабн у другу петорку "рукија" и за следећу најављује 10-15 победа више.
Bogdan Bogdanovic/Fonet
Фото: FoNet

"На почетку је било "климаво" док нисам ушао у ритам, јер сам имао тешку претходну сезону у Фенербахчеу и наступ са репрезентацијом на Европском првенству. Напорно је када се уђе у те утакмице, игра се дан за дан, али сам се привикао. Екипа је доста млада и талентована, нема много времена за тренинге па уигравање иде кроз утакмице. Циљ за следећу је да имамо 10-15 победа више", рекао је Богдановић новинарима на промоцији његовог кампа.

Друго издање кампа Богдан Богдановић, за дечаке и девојчице рођене 2002, 2003. и 2004. године одржаће се 23. и 24. јуна на теренима КК Партизан на Малом Калемегдану..

"Изузетна ми је част да показем како је бити професионални спортиста бар за викенд.

Организација је напредовала доста. Ове године смо убацили новитете, да показемо град, организоваћемо пловидбу, одлазак у позориште. Позваћу своје пријатље из репрезентације да буду гости, а биће и изненађења", поручио је Богдановић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести