Човић апелује: Навијајте фер и спортски!

БЕОГРАД: Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић апеловао је на навијаче да фер и спортски бодре црвено-беле на мечевима финала плеј-офа АБА лиге против Партизана.
nebojsa covic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Финална серија АБА лиге игра се на три победе, а домаћин у прва два меча биће Црвена звезда.

Прва утакмица биће одиграна у петак од 20 сати, а други дуел је на програму у недељу у исто време.

"Ови мечеви проглашени су утакмицама ''повишеног ризика'' након безбедносног састанка са представницима МУП РС и свих служби које су укључене у организацију ове утакмице, укључујући и представника Партизана који су такође били присутни на састанку. КК Црвена звезда ће заједничким снагама са свим службама безбедности учинити све да утакмица протекне у најбољем реду. Клуб још једном позива све своје навијаче да у петак испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у спортском амбијенту уз фер и коректно и спортско навијање", истиче се у саопштењу Црвене звезде.

Црвено-бели су подсетили да у мечевима у којима ће Звезда бити домаћин неће бити навијача Партизана.

"Неће бити омогућен прелазак навијача из једног у други сектор хале. Трибина Д биће овога пута резервисана за најмлађе Звездаше и чланове свих млађих селекција клуба. У петак ће у халу моћи да уђу само власници сезонских карата КК Црвена звезда, који су такође имали додатну могућност да на своје име купе и максимално два пакета дневних карата за прве две утакмице финала. Такође, сходно пропозицијама такмичења, службена лица КК Партизан добиће за њихове потребе и на бази реципроцитета, идентичан број карата који ће добити и представници КК Црвена звезда за утакмицу које ће организовати тај клуб", наводи Звезда и додаје да ће капије дворане бити отворене два сата пре почетка меча.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести