„Дневнику” награда Кошаркашког савеза Војводине

Прошлу годину у свим областима живота обележила је корона.
nagrada
Фото: Dnevnik.rs

Спорт, као област која окупља највише људи, је остао ускраћен за бројна такмичења, уосталом померене су и Олимпијске игре за ову годину, а она која су одржана нису ни сличила на претходне, играло се пред празним трибинама, на отвиреном и у дворанама.

Кошаркашки савез Војводине се, као и други, борио са овом пошасти и учинио да се неке традиционалне приредбе сачувају. На редовној Скупштини овог узорног Савеза за новог председника изабран је Сава Рајковић, а додељена су награде и признања најуспенијим екипама, појединцима и медијима који су били уз покрајинску кошаркашку породицу. Међу добитницима признања је и “Дневник”, па су представници Савеза Бранко Лозанов и Јова Самарyија посетили нашу спортску рубрику и уреднику Браниславу Пуношевцу уручили Плакету (на слици).

На Скупштини, одржаној по свим предвиђеним прописима, одата је пошта знаменитим кошаркашким радницима преминулим прошле године. Неколико дана раније пријатељи и некадашњи сарадници положили су венац на гроб Предрага Грмоше, бившег кошаркаша, судије, делегата и угледног кошаркашког раднике у покрајинској асоцијацији.

С. Р.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести