Фелдин и Рочести: Што пре заборавити ЦСКА

БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде Џејмс Фелдин и Тејлор Рочести поручили су да грешке у поразу од московског ЦСКА (85:59) морају да се исправе већ за нови, сутрашњи дуел на гостовању Олимпијакосу у 8. колу Евролиге.
Tejlor Rocesti/Fonet
Фото: FoNet

"ЦСКА је велики тим, дошли су припремљени за нас и од првог минута били потпуно фокусирани. Зауставили су Рочестија и мене, било је тешко, покушали смо да будемо конкурентни, али нисмо успели. Једно је сигурно, тежак распоред није разлог пораза", рекао је Фелдин новинарима у Београдској арени после утакмице.

Американац је изразио наду да ће кошаркаши Црвене звезде у наредним утакмицама Евролиге играти у дворани "Александар Николић" јер сматра да је тамо боља амосфера у односу на Арену.

"Не знам зашто хала није пуно. Лично, више бих волео да играмо у "Пиониру" јер је мањи и бучнији, навијачи су ближи терену, чини ми се да је боље за играче. Бука, атмосфера, све је боље и надам се да ћемо се преместити из Арене у "Пионир".

Фелдин се враћа у Атину после само неколико месеци од одласка из Панатинаикоса, с тим да ће црвено-бели играти против највећег ривала "зелених" - Олимпијакоса.

"Морамо да заборавимо на ЦСКА. Идемо у Атину без притиска, знамо како можемо да победимо. Не плашим се дуела са Олимпијакосом, звиждаће ми, али не бринем јер волим такве ситуације. Једва чекам да изађем на паркет".

Његов сународник Тејлор Рочести наглашава да екипа не сме да клоне духом после пораза од ЦСКА.

"Лош смо отворили меч и тешко је да се вратиш против одличног тима какав је ЦСКА. Кажњавају сваку грешку, а ми морамо да учимо из наших грешака. Морамо да гледамо напред, већ сутра имамо нови меч. Очекује нас нова тешка утакмица", додао је Рочести.

Утакмица између Олимпијакоса и Црвене звезде игра се сутра од 20 сати у хали "Мира и пријатељства".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести