Филиповски: Важно је извођење нашег система одбране и напада

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Сашо Филиповски рекао је најважаније да његов тим буде регенерисан и концентрисан у сутрашњем дуелу против Хувентуда.
filipovski
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели ће сутра до 20.30 у одложеној утакмици 6. кола Еврокупа дочекати шпански тим у хали спортова "Ранко Жеравица".

"Најважније је да се максимално концентришемо на нашу енергију и да је повратимо. Стручни штаб ради на припреми утакмице против Хувентуда и пренећемо све битне информације играчима. Знамо да не можемо на тренингу урадити много што се тиче наредног меча, али важно је извођење нашег система одбране и напада, а најважнији ће бити регенерација и концентрација", рекао је Филиповски за клупски сајт.

На синоћњем мечу против Уникса у тим Партизана вратио се Вилијам Мозли, који наводи да дуел са шпанским тимом неће бити лак.

"Знам сигурно да ћемо изаћи на терен и играти јако јер знамо да је Хувентуд снажан тим. Иако је ово дупли програм утакмица, фокусирани смо и идемо корак по корак. Момци су спремни да раде заједно са тренером и зато ћемо вредно радити и припремити се за мећ", истакао је Мозли.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести