Големац пред Звезду: У Београд долазимо самоуверено

ЉУБЉАНА: Тренер Цедевита Олимпије Јурица Големац, пред сусрет са кошаркашима Црвене звезде у 20. колу АБА лиге, сматра да ће игра у одбрани бити пресудна.
Јутјуб/Големац Јурица
Фото: Јутјуб/Големац Јурица

Звезда ће у недељу од 21 сат дочекати словеначки тим у дворани "Александар Николић" у мечу који има велику важност за оба тима због борбе за плеј-оф.

"Црвена звезда је дефинитивно један од најбољих тимова у АБА лиги. Недељна утакмица у Београду битна је за обе екипе јер се директно одлучује о позицији која води у плеј-оф. Ми имамо своје квалитете и своје проблеме, као и наши противници. Покушаћемо да искористимо наш квалитет и учинимо све што можемо да спречимо београдски тим да искористи квалитет својих играча. У Београд долазимо самоуверено и свесни смо да ће наша игра у одбрани бити пресудна. Даћемо све од себе да се у Љубљану вратимо са два нова бода", рекао је Големац за клупски сајт.

Капитен Цедевита Олимпије и бивши играч Звезде Јака Блажич очекује тешко гостовање у Београду.

"Недељна утакмица је веома битна за оба тима јер ми, као Црвена звезда, настављамо да јуримо последњи воз за плеј-офа АБА лиге. Очекујемо изузетно захтевно гостовање. Они ће имати велику и бучну подршку са трибина, јер су свесни шта им победа доноси. Идемо у Београд да се боримо за сваки центиметар паркета и пружићемо све од себе да се у Љубљану вратимо са победом", рекао је Блажич.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести