Изабрано ново руководство КК Војводина

Кошаркаши клуб Војводина добио је ново руководство које је изабрано на вечерашњој Скупштини клуба у просторијама Градског спортског савеза Новог Сада.
KK Vojvodina/R. Hadžić
Фото: Р. Хаџић

Председник Управног одбора је проф. др Богдан Кузмановић, док ће на месту директора од сада бити Владимир Шишка. Чланови Управног одбора су Небојша Илић, Светислав Тричковић, Зоран Мартиновић и Саша Јокић. Спортски директор је Радомир Јованчевић, а председник Скупштине Александар Ћирић.

Изабрани су и нови чланови Надзорног одбора и то су проф. др Здравко Тешић, Милан Јарић и Ненад Николић.

– Дошли смо у ситуацију да Војводину треба сачувати. У претходном периоду смо радили пуно на томе, али и даље нас очекује велики рад, који није нимало наиван и лак. Треба најпре стабилизовати клуб и на крају га довести до позиције да буде један од водећих у Србији. Имамо велику подршку Града Новог Сада и то је један од разлога због ког сам и прихватио ову обавезу. Поред фудбала, врхунске одбојке и рукомета, сматрам да други по величини град у нашој земљи треба да има и кошарку – истакао је у обраћању присутнима на Скупштини Богдан Кузмановић, који се најпре захвалио свима на указаном поверењу.

Он је додао да ће његов први задатак као председника клуба бити да ојача пул спонзора.

– Без стабилних прихода нема напретка. Управни одбор ће се проширити до 11 чланова и биће то квалитетни спонзори, јер без тога, једноставно, спорт данас не може. Друга обавеза која нас очекује јесте спортски део, што значи да треба да регрутујемо квалитетне играче и да покушамо да доведемо клуб међу три водећа у земљи. Створили смо добру енергију и имамо велику жељу да успемо у томе – поручио је Кузмановић.

К. Б.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести